Нова година-ново аз! Безплатни курсове за фитнес начинаещи! Ето къде


Нова година-ново аз! Безплатни курсове за фитнес начинаещи! Ето къде

Искате да живеете активно и здравословно? Направете го!

 

Ако искате да останете верни на новогодишните си обещания, сега имате реален шанс да го направите! Фитнес и спа веригата Pulse Fitness & Spa организира ежеседмични курсове за напълно начинаещи във фитнеса и всеки е добре дошъл! Проектът се нарича „Започни сега“ и се провежда в Pulse Fitness & Spa центровете, намиращи се в градовете София и Пловдив.

 

Участниците в „Започни сега“ не се ангажират с нищо. Няма входна такса, нито каквото и да е обвързване с клуба. Всичко, което трябва да направите, за да се включите, е да се регистрирате тук: www.promo.pulsefit.bg/zapochni-sega/ След успешна регистрация ще получите обаждане с цел уточняване на всички детайли.

 

Водещи са топ треньори и хранителни експерти с дългогодишна практика. По време на курса те говорят по най-важните фитнес теми, демонстрират правилното изпълнение на редица упражнения и отговарят на всички въпроси на участниците.

 

“Ще научите как да тренирате и да се храните правилно според фитнес целта, която имате. Ще разберете как да редуцирате максимално риска от травми. Ще се запознаете с други фитнес ентусиасти.” – коментират от веригата.

 

Продължителността е около 1 час, а приятен бонус са предвидените учебни материали, които съдържат най-важната информация и остават с курсистите.

 

Ако искате да станете част от безплатните класове, Ви съветваме да се регистрирате още сега, защото свободните места се заемат бързо! "Започни сега" е шанс за промяна, шанс за здраве, шанс за един по-добър живот! Регистрирайте се тук!


 

---


Последни новини
Обявиха кои руснаци ще могат да се състезават през 2022 г.
58 федерации искат държавно финансово
Мирела Демирева получи наградата си за Атлет на България за 2021 г.
Пълни резултати от турнир Академик
Миткова и Енев №1 на турнир Академик
Уикенд на турнирите Академик
Забраниха носенето на забрадки на състезания във Франция
Мирчева откри сезона с маратон в Хюстън
Академик и Радуканови излъчиха първите шампиони за 2022 г.
Ивет Горанова подарява 300 карти за фитнес и спа