Наградиха отличниците на СК Свети Георги на престижна церемония


Наградиха отличниците на СК Свети Георги на престижна церемония

Най-добре представителите се състезатели на СК Свети Георги бяха наградени по време на бляскавата церемония за Най-добър млад спортист за 2021 г., която се проведе в ЧСУ „Св. Георги” в София.

 

На сцената се качиха Светлозара Грозданова, която през изминалата година спечели пет медала от национални шампионати под 18 г. на 800 и 1500 м и участва на балкански шампионат за възрастта, където зае шесто място на 1500 м; Рая Димитрова, която завоюва два златни медала на 60 и 200 м на Европейските детски атлетически игри в Бърно, както и Васил Попов – най-добрият състезател на клуба за възрастта под 14 г.

 

„Много се радвам, че на тази церемония мога да наградя едни от най-добрите наши състезатели по лека атлетика и да им пожелая след няколко години и те да са на сцената сред най-добрите състезатели на България, заяви председателят на СК Свети Георги Николай Киневски. - Искам да поздравя и техният треньор Силвия Киневска, която успя да запали искрата да се занимават със спорт. Поздравявам и родителите, които подпомагат нашата работа.”

 

Младите атлети бяха наградени от вицепрезидента на БФЛА Асен Христов:
„Наистина съм впечатлен от постиженията на тези деца, искрен беше Христов. - В нашия клуб има около 55 деца до 18 г. и ще им пожелая само едно – че имат талант, имат но за да реализират таланта си трябва много труд. Пожелавам им много труд. Всички сте спортисти и знаете, че само с талант накрая нищо не става. Дано да го реализирате. Успехи.”

 

Кои млади спортисти получиха призовете в Топ 10 за най-добрите през 2021 г. вижте - ТУК

 

Пълното класиране може да видите ТУК.

 

Пълен запис на церемонията, ВИЖТЕ ТУК

 

Фотогалерия, ВИЖТЕ ТУК


 

---


Последни новини
Обявиха кои руснаци ще могат да се състезават през 2022 г.
58 федерации искат държавно финансово
Мирела Демирева получи наградата си за Атлет на България за 2021 г.
Пълни резултати от турнир Академик
Миткова и Енев №1 на турнир Академик
Уикенд на турнирите Академик
Забраниха носенето на забрадки на състезания във Франция
Мирчева откри сезона с маратон в Хюстън
Академик и Радуканови излъчиха първите шампиони за 2022 г.
Ивет Горанова подарява 300 карти за фитнес и спа