Лека атлетика

Капка добро настроение в сложното време


Капка добро настроение в сложното време

Едиториал в бр. 21 на сп. „Спринт”

Този брой на „Спринт” е по-особен. Роди се и мъчително, в нетипични условия. Ще бъде разпространен много трудно. Ще го предлагаме и чрез редакцията, но абонаментът си остава най-сигурният начин да получите любимото списание.

Опитахме чрез  този „Спринт” да ви дадем и капка добро настроение. Да направим делника ви по-интересен, като заедно попътуваме отново из необятните истории и поуки от спортните терени.

Спортът пострада много от вируса. Сега броим отложените състезания и прекратените тренировки. Ще смятаме финансовите загуби по веригата международни и национални федерации – спонсори – клубове – треньори – състезатели, аматьори и професионалисти.

Но вълненията от спорта и радостта от практикуването му никой не може да ни отнеме. Те ще се върнат при всички нас. Заедно с неповторимата емоция от състезанията и мачовете и с неизчислимата полза от тренировките.

Този „Спринт” е и исторически. За първи път спортното списание на България излиза с две безплатни приложения от по 40 страници – „Бъдеще” за детско-юношески спорт и „Формула 1”. Редакционният график на книжката за най-бързите автомобили не позволи в нея да бъдат отразени спешните промени в календара. Което обаче не я прави по-малко интересна за феновете на Ф1.


Бъдете внимателни и дисциплинирани, живи и здрави!

Николай Кръстев, главен редактор на сп. „Спринт”

Р.S. В това сложно и тревожно време редакцията започва собствен абонамент на „Спринт”. Ще получите списанието у дома след плащане на банковата ни сметка и като пишете на gpetrov@s-media.bg. Нямате пощенски разходи, които са за наша сметка. При годишен абонамент спестявате 11 лева. За 6 броя заплащате 25 лв., а при поръчка на 1 брой – 5 лв.

 

Специалните условия за абонамент и поръчка са валидни до 30 април 2020 г.
 
Разпространение на „Спринт”
Ганчо Петров, 0882-500-771
Банкова информация
Пощенска банка АД
IBAN – BG49BPBI81701605459573
BIC - BPBIBGSF

 


Последни новини
Японски епидемиолог е песимист за Олимпийските игри догодина
Михамбо ще тренира при Карл Люис
Имаме нужда от вашата подкрепа
Арена Бургас готова през декември
Последното интервю на Цено Ценов
Новогодишният пробег в Правец влиза в Балканския календар
Един от колосите на хвърлянето на чук с кръгла годишнина
Откриват изложба Спортът в София през годините
Отмениха Бостънския маратон за първи път в историята му
Лишиха варненски атлети от часовете им за тренировка